El Vicpuntzero obre cada dia fins al 31 d'agost

A l'espai cultural també s'hi pot veure una exposició de Josep Ricart

El Vicpuntzero amb la nova exposició
El Vicpuntzero amb la nova exposició | Aj. de Vic
Osona.com
25 de juliol del 2021
L'espai de cultura i patrimoni Vicpuntzero obre per primera vegada a l'estiu i ho fa cada dia fins al 31 d'agost. A l'església de la Pietat, de dilluns a divendres, l'espai ofereix una visita d'una hora i mitja a les 12 del migdia.

Els caps de setmana, es poden fer tres visites diferents: "Experiència Vicpuntzero", els dissabtes a les 10 del matí i a les 12 del migdia; "Descobrir Vic", els dissabtes a les 5 de la tarda; i "Vicpuntzero telemàtica", els dissabtes (hores a concretar).

Aquest estiu, el Vicpuntzero també coincideix amb la campanya La Clau de Vicque ha engegat l'Ajuntament i que promociona el turisme cultural.


A l'espai, també s'hi pot veure l'exposició Anatomia sentida del dolor, de Josep Ricart. L'artista reflexiona sobre l’experiència del dolor humà davant la mort violenta i de la pietat construint la seva obra a partir de les figures del calvari, la crucifixió de Crist i el davallament de la creu. 

L’exposició està integrada per un grup escultòric en tres talles de fusta nua de boix dipositades sobre sengles posts de fusta de freixe tenyida de negre; quatre pintures al tremp d’ou, i tres grans gravats digitals. A més, les acompanyen textos dels poetes vigatans Lluís Solà i Víctor Sunyol.

Les entrades es poden comprar a l'Oficina de Turisme o per internet.
Arxivat a