L'advocat Antoni Molas, nou president del Consorci Hospitalari de Vic

El jurista vigatà agafa el relleu de Jaume Portús

Redacció
16 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:14h
Antoni Molas, en una foto d'arxiu
Antoni Molas, en una foto d'arxiu | Col·legi d'Advocats de Vic
El Departament de Salut ha acordat nomenar Antoni Molas Casas (Vic, 1961) com a nou president del Consorci Hospitalari de Vic. Substitueix en el càrrec Jaume Portús Arimany, qui conclou el seu mandat després de 10 anys de servei al capdavant de la institució.

Molas és un advocat amb una prestigiosa trajectòria i un profund vincle tant professional com personal amb la comarca d’Osona. A més d’exercir la seva professió com a soci del bufet Autonell & Molas Advocats Associats, ha estat president del Consell de l'Advocacia Catalana (2011-2012), degà del Col·legi d'Advocats de Vic (2008-2015) i, durant més de 20 anys, professor de Dret a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

El seu compromís amb el territori també passa pel servei als altres i, en especial, a aquells que més ho necessiten. N’és un exemple la seva pertinença al patronat de la Fundació Tutelar Esguard, la seva tasca com a secretari de l'Associació i de la Fundació Sant Tomàs i, per suposat, en endavant la presidència del Consorci Hospitalari de Vic.

Antoni Molas pren el relleu en el càrrec de Jaume Portús, qui ha presidit la institució des de maig del 2011 fins a juny del 2021. Un cicle exacte de 10 anys durant els quals la institució ha hagut d’afrontar els moments més complexos de la seva història -des de les retallades a la pandèmia Covid-, però que també han suposat la seva absoluta consolidació, un gran creixement a nivell assistencial, docent i investigador, i l’assoliment d’algunes de les seves principals fites.

Presa de possessió
Dimarts 20 de juliol, a les 15:30 h, tindrà lloc la presa de possessió del nou president. L’acte comptarà amb la participació de la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, i servirà de comiat institucional a Jaume Portús i per oficialitzar i donar la benvinguda en el nou càrrec a Antoni Molas.

Degut a la situació epidemiològica, a la presa de possessió hi assistiran de forma presencial només una representació del Departament de Salut, del Consell de Govern del CHV i de la direcció de la institució. Tanmateix, l’acte complet es podrà seguir en directe a través de la plataforma Zoom.
Arxivat a