​Dieta mediterrània i fruita fresca als restaurants de l'Hospital de Vic

El centre recupera l'acreditació que ja havia rebut el 2014

Entrega de l'acreditació del programa AMED a l'Hospital
Entrega de l'acreditació del programa AMED a l'Hospital | CHV
Osona.com
17 de juliol del 2021
La cafeteria-restaurant i el menjador de l'Hospital Universitari de Vic s'han convertit en establiments que promouen una dieta saludable i mediterrània. Així ho confirma l'acreditació AMED que han rebut per part de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Dolors Coll, cap de Promoció de la Salut a la Catalunya Central, va entregar el certificat la setmana passada als responsables del Consorci Hospitalari de Vic (CHV).

L’objectiu del programa AMED és promoure l’alimentació mediterrània i l’oci actiu als establiments de restauració, en especial els de menú diari. Els restaurants acreditats estan senyalitzats amb un adhesiu a l’exterior que els identifica com a establiments AMED.

La recuperació d'aquesta acreditació, que ja s’havia obtingut per primera vegada el 2014, s’emmarca en les activitats de prevenció i promoció de la salut dirigides a ciutadans i professionals que s’impulsen a l’Hospital. 

Aquesta iniciativa suposa un nou salt de qualitat en l’oferta de restauració, després que l’any passat es recuperés l’ús de les cuines del centre per garantir la preparació in situ del menjar. De fet, els últims dos anys les queixes i suggeriments relacionats amb el menjar s’han reduït a la meitat. 
Arxivat a