​Vint-i-un estudiants de la UVic reben una beca per a mobilitat internacional

La subvenció l'atorga la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA

Foto de família amb els estudiants becats
Foto de família amb els estudiants becats | UVic-UCC
Osona.com
17 de juliol del 2021
Fundació Antiga Caixa Manlleu (FACM) i BBVA han atorgat un total de 14.000 euros en concepte d'ajuts a estudiants que han cursat un programa de mobilitat internacional. 
Dinou estudiants de grau i dos de doctorat han rebut la subvenció per al curs 2020-21. L'acte de lliurament es va celebrar dimarts passat a l'Aula Magna de la UVic-UCC.

A diferència d’altres anys, la pandèmia ha fet que aquest cop no es poguessin portar a terme programes de pràctiques ni d’aprenentatge-servei internacionals, per la qual cosa no s’ha pogut donar cap beca en aquesta modalitat.

Durant l’acte també es va lliurar el premi de 250 euros a les dues millors memòries-reportatge del curs 2019-20 dels estudiants que van fer mobilitat el curs passat. Els guanyadors van ser Marta Bermúdez (Xile) i Adrià Vilarasau (Noruega).

Miquel Torrents, president de la FACM, va remarcar la dificultat de coordinar-se amb la universitat aquest any de pandèmia. En aquest sentit, Daniel Guardiola, el director de la zona Osona-Vallès de BBVA d’Osona, va destacar la valentia dels estudiants de prendre la decisió de marxar tot i la complicada situació sanitària.

Per últim, Josep Bau, el vicerector de Relacions Internacionals de la UVic-UCC, va tancar l'acte convençut que "la internacionalització és clau per a la formació dels estudiants, ja no només en l’àmbit professional sinó també en l’àmbit social i humà".
Arxivat a