Manlleu rep una subvenció d'1,2 milions per implantar el porta a porta

L'Agència de Residus ha donat finalment un ajut per desplegar el sistema a tot el nucli urbà a partir del primer semestre del 2022

Una senyora llença la fracció orgànica en un contenidor de Manlleu
Una senyora llença la fracció orgànica en un contenidor de Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
14 de juliol del 2021
L'Ajuntament de Manlleu ha rebut una subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya per valor d'1,2 milions d'euros i amb l'objectiu d'implantar la recollida del porta a porta. La subvenció s'inscriu en la convocatòria del 2019 per a projectes pilot de compra pública d'innovació en matèria de recollida selectiva de residus municipals.

L'abril passat, el consistori va rebre la resolució provisional on se li denegava l'ajut. Després de presentar les al·legacions, però, l'agència les ha estimat totes i hi ha donat llum verda. El projecte ha obtingut la puntuació més alta, segons informa el consistori.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Manlleu ha aprovat acceptar la subvenció. En les pròximes setmanes, es convocarà un ple per aprovar l'inici de la licitació del servei. Això permetrà implantar la recollida porta a porta a tot el municipi durant el primer semestre del 2022, malgrat que inicialment s'havia de desplegar aquest 2021.
Arxivat a