Girbau llança una plataforma de formació en bugaderia

Ofereix formacions de tota mena per adaptar-se als diferents sectors del món de la bugaderia

Girbau ofereix formacions de tota mena per a tots els sectors del món de la bugaderia
Girbau ofereix formacions de tota mena per a tots els sectors del món de la bugaderia | Girbau
Osona.com
14 de juliol del 2021
L'empresa osonenca Girbau ha llançat una plataforma de formació en bugaderia per als professionals del sector. Sota el nom de Girbau University, s'estructura en grans línies de formació per adaptar-se als diferents sectors dins del món de la bugaderia.

Per tant, s'ofereixen formacions de tota mena, que van des de formacions més generalistes com cursos per optimitzar una bugaderia o mòduls específics de desinfecció, fins a formacions creades més específiques per a bugaderies hoteleres, hospitalàries o de centres geriàtrics. Aquesta formació, que fa un professorat en actiu i amb una dilatada experiència, està oberta a qualsevol professional de la bugaderia i les seves sessions s'impartiran tant presencialment com en línia.

Tres espais
Girbau University està disponible a través de tres espais: el Girbau Experience Center (GXC), amb formacions presencials a l'aula; la plataforma E_Learning, amb estudis en línia; i finalment la modalitat On Tour, formacions impartides en les mateixes instal·lacions dels alumnes. A més, també s'ofereixen seminaris de curta durada, amb el focus en temàtiques actuals per a estar al dia de tot allò relacionat amb la bugaderia.

La iniciativa, segons l'empresa, rau en el desig d'anar més enllà i crear una comunitat oberta "amb una clara ambició de sostenibilitat econòmica, social i ambiental". Tot plegat amb la voluntat "d'obrir-se, compartir, sumar a la comunitat i avançar junts".