Homenatge als presos polítics i als represaliats aquest dijous a Vic

S'han retirat les imatges dels presos penjades a les façanes de la plaça i se'n desplegaran de noves

Retirant els plafons dels presos a les façanes de la plaça de Vic.
Retirant els plafons dels presos a les façanes de la plaça de Vic.
Osona.com
14 de juliol del 2021
Actualitzat el 15 de juliol a les 23:00h
Aquest dijous s'ha organitzat un homenatge als presos polítics i als represaliats a la plaça Major de Vic. Tal com informen en una nota, l'acte vol ser un reconeixement a les persones -del món de la política i l’activisme social- que van conduir i van ser els caps més visibles durant el procés de l'octubre del 2017, així com també es vol posar de manifest la situació actual. 

Es comptarà amb la presència d'alguns presos polítics com Dolors Bassa, Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Josep Rull, Jordi Turull o Joaquim Forn. I també d'algunes persones represaliades com Txevi Buigas, Marcel Vivet, Roger Español, Ferran Molas, Dani Gallardo o Jordi Pesarrodona.

Ja s'han retirat les imatges penjades a les façanes de la plaça i se'n desplegaran de noves amb un missatge clar: "Independència", per recordar quin és l’objectiu i "que la repressió persisteix".

L'homenatge, que serà a dos quarts de 9 del vespre, està organitzat per :pacte, una plataforma que agrupa diverses entitats independentistes d'Osona, com la Cambra de Comerç d'Osona, la Intersindical d'Osona i el Ripollès, el CDR Alt Ter, l'ANC Osona, Òmnium Cultural Osona i el Consell per la República de Vic


 
Arxivat a