1 de 10
Salut

​La Clínica de Vic guanya dotze nous consultoris

A mitjans de juny se'n van guanyar vuit i ara se n'hi sumen quatre més

Nous consultoris de la Clínica de Vic | CHV
per Osona.com, Vic, Catalunya | 11 de juliol de 2021 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci Hospitalari de Vic (CHV) ha reformat parcialment els espais de la Clínica de Vic per incrementar fins a 38 el nombre de consultes externes destinades a visites i proves amb especialistes. Segons CHV, aquesta operació permet disposar de més instal·lacions per a proves complementàries i guanyar flexibilitat d'espais per a la incorporació de nous especialistes.

A mitjans de juny es van estrenar vuit nous consultoris a l’edifici B, mentre que a principis d'aquest juliol se n’han posat en marxa quatre de nous a l’edifici C de la Clínica de Vic. En total, doncs, s’han estrenat dotze nous consultoris que s’han dissenyat per esdevenir espais de treball amb més llum, ventilació i obertura l'exterior, que siguin més confortables per a professionals i usuaris.


Actualment, a l'edifici B de la Clínica de Vic ofereixen consulta externa les especialitats de Dermatologia, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Ginecologia i Reumatologia. D'altra banda, l'edifici C ofereix a visites amb l’especialista d’Otorrinolaringologia, una sala de proves d’audiometria, i una sala d’espera amb capacitat per a una dotzena de pacients. 
Participació