​Inés Villanueva guanya la beca Segimon Serrallonga

L'ajut econòmic cobreix totes les despeses d'un estudi superior a l'estranger

Inés Villanueva guanyadora de la beca Segimon Serrallonga
Inés Villanueva guanyadora de la beca Segimon Serrallonga | Aj. de Torelló
Osona.com
07 de juliol del 2021
Inés Villanueva ha guanyat la beca Segimon Serrallonga de Torelló per a l'ampliació d'estudis a l'estranger. Amb el projecte d’estudis “Filosofia, política i ecologisme. Aportacions filosòfiques per repensar la teoria política des de la mirada transversal de l’ecologisme”, la guanyadora realitzarà a través del Màster Internacional de Filosofia a les universitats de Lisboa (Portugal) i Lille (França).

El Teatre Cirvianum va acollir el passat dissabte l'acte anual en memòria de Segimon Serrallonga, organitzat per l'Ajuntament de Torelló i l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic. Durant aquest acte es va lliurar la catorzena beca Segimon Serrallonga.
 
Aquesta beca es va crear el 2006 i es dedica a projectes d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació. Enguany s'hi han presentat disset candidatures. La seva dotació va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció.

En l’organització d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Torelló ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-CC en tasques d’assessorament i difusió.
Arxivat a