​Torelló organitza una campanya per promocionar el comerç de la ciutat

Cinc places del municipi acolliran diverses activitats el 9 i 10 de juliol

Osona.com
08 de juliol del 2021
L'Ajuntament de Torelló posa en marxa aquest divendres "Comerç Viu",  una campanya amb l'objectiu d'amenitzar, promocionar l'activitat comercial i dinamitzar el comerç del municipi. De fet, la campanya és una alternativa a la tradicional Nit de Botigues, que aquest any no se celebrarà a causa de l'actual situació sanitària. 

Cinc places del municipi acolliran activitats, espectacles, jocs i música a partir del divendres 9 a la tarda i el dissabte 10 al matí. Es tractarà de la plaça Nova, plaça Vella, plaça de la Vila, placeta d'en Pujol i plaça de la Sardana.

Divendres, de 5 de la tarda a 8 del vespre, hi ha previstos jocs tradicionals gegants a la plaça Nova i plaça Vella; circuit de cotxes caminadors a la plaça de la Vila; taller de xapes a la placeta d'en Pujol; i pintacares a la plaça de la Sardana. 

Pel que fa a dissabte, de 10.30 a 14 h, hi haurà l'espai "jugapetits" a la plaça de la Vila; circuit de cotxes caminadors a la plaça Vella; pintacares a la placeta d'en Pujol; taller de xapes a la plaça de la Sardana; i jocs de circ i l'espectacle infantil "El peix Koi"  a la plaça Nova, a les 11h del matí.

La campanya s'organitza amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, l'Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) i la Diputació de Barcelona. 
Arxivat a