Govern

Gemma Boix, nova directora territorial d'Educació a la Catalunya Central

Agafa el relleu a la manlleuenca Dolors Collell

per Pere Fontanals, Sant Joan de Vilatorrada, Catalunya | 2 de juliol de 2021 a les 08:25 |
Gemma Boic ha estat nomenada nova directora territorial d'Educació a la Catalunya Central | Arxiu particular
Gemma Boix ha estat nomenada nova directora dels Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central. Aquesta no ha serà la primera responsabilitat que assumeix per delegació del Govern després d'haver estat, abans, directora dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i directora territorial de Cultura i Mitjans de Comunicació a la Catalunya Central.

Boix agafa el relleu a la manlleuenca Dolors Collell, que també ha estat nomenada directora general de Professorat i Personal de Centres Públics.


Gemma Boix López, nascuda a Sant Joan de Vilatorrada l'any 1977, és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Boix és membre del cos de professorat agregat d'Educació Secundària de la Generalitat, en l'especialitat de Llengua Catalana i Literatura. docent a l'institut Quercus de Sant Joan fins aquest mateix dimecres, estava a l’equip directiu fent de coordinadora pedagògica

Boix va ser regidora de Sant Joan de Vilatorrada per ERC entre el 2007 i el 2011. Va ser directora dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, fins que al maig de 2009 va ser designada directora territorial de Cultura i Mitjans de Comunicació a la Catalunya Central, responsabilitat que va mantenir fins a inicis de 2011, després de les eleccions al Parlament de desembre de 2010.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació