Trencadissa a JxCat de Torelló

Pleguen dos dels tres regidors de la formació a l'Ajuntament

Neus Codina, cap de llista de JxCat a Torelló, en una imatge d'arxiu
Neus Codina, cap de llista de JxCat a Torelló, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Osona.com
01 de juliol del 2021
Trencadissa al grup municipal de JxCat a Torelló. En el ple ordinari d'aquest juny s'ha fet efectiva la renúncia presentada per la regidora Neus Codina i pel regidor Sebastià Raurell, números 1 i 2 d'aquest grup. Dos dels tres integrants. Els substituiran Ester Ribas i Elisabet Moya, que prendran el càrrec en la sessió plenària de juliol.

Durant el ple, Codina va acomiadar-se destacant que "malgrat les diferències polítiques" al consistori, que "són molt positives" per la pluralitat, ha pogut treballar de forma molt còmoda. Per la seva banda, Raurell va fer un agraïment especial a la número 1, "per l'excel·lent feina feta per als ciutadans i el grup", i també per "ser el pal de paller" de JxCat a Torelló.

En les seves intervencions, Codina i Raurell també van coincidir en agrair el tracte rebut i van desitjar sort i encerts a les dues noves regidores que els substituiran.

L'alcalde, Marçal Ortuño, i els portaveus del PSC i la CUP, Joan Carmona i Francesc Manrique, van intervenir per agrair-los els dos anys que han treballat pel poble de Torelló.

A les passades eleccions municipals, ERC es va posicionar com a primera força a Torelló i va aconseguir l'alcaldia. Codina va recollir el testimoni de Santi Vivet, que havia estat vuit anys al càrrec. Tot i això, la successora de Convergència, amb les sigles de JxCat, només va aconseguir tres dels disset regidors que conformen el consistori.
Arxivat a