coronavirus

Els hospitals d'Osona tenen vint ingressats per Covid

Actualment hi ha dues persones a l'UCI de l'Hospital Vic

per Osona.com, 30 de juny de 2021 a les 16:15 |
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M Montaner
Els hospitals d'Osona tenen actualment un total de vint pacients ingressats per causes relacionades amb la Covid-19. La xifra d'ingressats ha pujat una mica respecte fa una setmana, quan n'hi havia setze. Fa dues era de 21. Tal com informa el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) a Osona.com, no s'ha registrat cap mort en la darrera setmana a l'Hospital de Vic. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort unes 679 persones.


A l'Hospital de Vic hi ha deu persones hospitalitzades amb positiu per coronavirus, de les quals dues són pacients que requereixen cures intensives. La xifra lleugerament superior que fa una setmana, quan n'hi havia sis, però llavors hi havia més pacients crítics (3).

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha set, els mateixos que fa una setmana (10). I a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu hi ha tres persones ingressades per causes relacionades amb la Covid, la mateixa xifra que fa una setmana.


Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació