​Inscripcions limitades a la cursa nocturna dels 7 portals de Vic

La competició tindrà dues sortides diferents per evitar aglomeracions de corredors

Durant la roda de premsa de presentació de la cinquena edició de la cursa nocturna els 7 portals.
Durant la roda de premsa de presentació de la cinquena edició de la cursa nocturna els 7 portals. | Josep M. Montaner
Martí Solà
29 de juny del 2021
Torna la cursa nocturna dels 7 portals de Vic el proper dijous 8 de juliol després que l'any passat no es pogués celebrar a causa de la Covid-19. En la cinquena edició, però, tindrà un límit de 500 inscripcions.

Així ho han anunciat Titi Roca, regidor d'Esports, i els organitzadors de la cursa aquest dimarts en roda de premsa. N'hi haurà 350 per a adults, 100 per a júniors i 50 per a la categoria infantil. La cursa del 2019 va tenir gairebé 900 assistents.

Les inscripcions s'hauran de fer en línia (en aquest enllaç) abans del dia 4 de juliol, i el dorsal s'haurà de passar a recollir a les diferents botigues d'esports que hi col·laboren: Fanatik, Everest i Esports Estel. A partir del 5 de juliol, els dorsals seran de pagament.

La cursa s'iniciarà i s'acabarà a la plaça Major de Vic i tindrà un recorregut de 5,5 km, el mateix de fa dos anys (el pots consultar més avall). Hi haurà dues sortides per evitar aglomeracions de corredors. La competició s'iniciarà amb la sortida infantil i la seguirà la sortida júnior i absoluta.

Quilòmetres per categories
- Recorregut infantil (persones nascudes fins l'any 2007). 2,5 km. 21.15h.
- Recorregut júnior (persones nascudes entre el 2004 i el 2006). 5,5 km. 22h.
- Recorregut adult (resta de participants). 5,5 km i 40 metres de desnivell. 22h.
- Recorregut adaptat. 5,5 km i 120 metres de desnivell. 22h.

Durant l'acte de presentació, Roca ha convidat a tothom a participar-hi. "Animeu-vos a fer esport i a conèixer la ciutat", ha dit el regidor, mentre també lamentava el límit de places. Respecte a això, des de l'organització han avisat que "no s'esperi a última hora perquè ja no hi haurà places disponibles".
 
Arxivat a