Mig miler d'infants i joves s'han inscrit als casals d'estiu de Vic

Enguany també s'ha incorporat la iniciativa d'anar en Bus Bici als quatre centres

Com a novetat també hi ha Bus Bici als casals municipals
Com a novetat també hi ha Bus Bici als casals municipals | Adrià Costa
Osona.com
30 de juny del 2021
Aquesta setmana ha arrencat l'Estiu Vic, l'oferta de casals d'estiu de l'Ajuntament de Vic que s'allargaran fins al 30 de juliol i del 30 d'agost al 10 de setembre. Les activitats d'estiu es porten a terme a les escoles Andersen, La Sínia, L'Estel i Vic Centre. Un total de 530 alumnes gaudiran d'aquestes activitats durant set setmanes.

Tal com recull l'Ajuntament en una nota, Elisabet Franquesa, regidora d'Educació i Joves, remarca que s'ha prioritzat fer un repartiment equitatiu dels casals d'estiu per donar cobertura a totes les famílies i adaptar-se a les diverses casuístiques familiars.

Estiu Viu està repartit per franges d'edat (casals XS, S, M, L i XL) i oferiran activitats vinculades amb la sostenibilitat, les activitats esportives i saludables i la cultura per continuar creant xarxa i fomentant vincles amb les diverses entitats i associacions que hi col·laboren. En aquest sentit, Franquesa destaca el treball transversal fet amb diverses entitats de Vic per oferir activitats multidisciplinàries i s'han prioritzat les activitats a l'aire lliure, fora de les aules, a la zona esportiva, al Centres d'Arts Visuals La Farinera o el Vicpuntzero.

Per la seva banda, la coordinadora dels Casals d'Estiu Municipals, Meritxell Castro, exposa que enguany s'ha incorporat la iniciativa del Bus Bici per arribar als casals.

Pel que fa a la proposta Cívicus XL (per a joves nascuts entre el 2005 i el 2006) no s'oferiran en un lloc fix sinó que cada setmana s'estarà en un lloc diferent en funció de l'activitat que es porti a terme. Enguany ha augmentat la demanda d'aquest casal per a joves i s'ha arribat a una seixantena d'inscrits.
Arxivat a