Torna el «Viu Manlleu!» amb una recepta d'alegria

Durant tot el mes de juliol s'han programat una dotzena d'activitats culturals en diversos punts del municipi

Imma Muñoz, Sergi Zorita, Eva Font i Rubèn Pujol a la presentació de la programació del Viu Manlleu.
Imma Muñoz, Sergi Zorita, Eva Font i Rubèn Pujol a la presentació de la programació del Viu Manlleu. | Adrià Costa
Carles Fiter
29 de juny del 2021
Manlleu organitza per segon any consecutiu el "Viu Manlleu!", el cicle cultural que aplega concerts, espectacles i altres activitats culturals per a tota la família. Durant tot el mes de juliol, del 2 al 25, s'han programat repartits pels jardins de Can Puget, la plaça Fra Bernadí, el Prat del Rocòdrom, el Teatre Municipal (Teatre Centre) i l'Embarcador del Ter.

El Viu Manlleu va néixer l'any passat en plena pandèmia quan no se sabia si es podria celebrar o no la festa major. Per això, quan es va decidir anul·lar la celebració manlleuenca, es va improvisar aquest cicle. Tal com exposa la regidora de Cultura, Eva Font, a Osona.com, enguany es repeteix l'experiència però s'hi ha pogut treballar més. "Ara ho anem a consolidar", destaca.

D'altra banda, Font remarca que el lema d'aquesta edició és "Recepta't alegria", "per donar ànims a la ciutat" i tot el que això suposa. És a dir, l'efecte que té l'activitat cultural en altres àmbits com el comerç o la restauració.

Entre la dotzena de propostes de la programació destaca l'espectacle d'en PeyuL'home orquestra, el familiar Back 2 Classics de Cia Planeta Trampolí, el concert de Mazoni o el de Pelat i Pelut. Pots consultar tota la programació en aquest enllaç i fer la reserva.

La programació de “Viu Manlleu!” acabarà el juliol, però després enganxarà amb la festa jove i a partir del 12 d'agost amb la festa major. Paral·lelament hi haurà altres activitats, com el Manlleu Film Festival que també torna aquest any. 
Arxivat a