Cap multa a la campanya contra els petards sorollosos al centre de Vic

Els Mossos encara investiguen el foc que va calcinar un cotxe i va afectar una façana durant la revetlla de Sant Joan

Carles Fiter
28 de juny del 2021
Actualitzat el 29 de juny a les 14:33h
La Guàrdia Urbana de Vic no ha posat cap multa en la campanya contra els petards sorollosos al centre històric de la ciutat durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Aquesta nova normativa prohibia tirar petards de la categoria F3 o superior i en cas d'incompliment les multes es podien enfilar fins als 900 euros.

Durant la revetlla, la Guàrdia Urbana va preparar un dispositiu en què hi van participar dues patrulles. Les seves funcions van ser vigilar i controlar la integritat de les persones i béns, així com vetllar per evitar actes vandàlics. També hi havia dues patrulles de voluntaris de Protecció Civil al centre i la plaça Major, i agents cívics nocturns, per controlar el bon ús dels petards per parts dels menors i la prevenció d'incendis al mobiliari urbà.

L'incident més destacat de la revetlla de Sant Joan va ser el foc que es va produir en un cotxe durant la matinada. El vehicle es va incendiar i les flames van afectar una façana al carrer de Molí d'en Saborit. Segons un testimoni, el cotxe tenia el vidre obert i dues persones van llançar-hi un petard a l'interior. Els Mossos d'Esquadra, que es van fer càrrec del cas des de l'inici, segueixen investigant els fets.

Arxivat a