​Vic regala 20 euros per gastar als comerços de la ciutat

Cada ciutadà major d'edat tindrà accés a 4 vals de 5 euros a partir del 28 de juny

Una botiga de Vic
Una botiga de Vic | Adrià Costa
Osona.com
26 de juny del 2021
L'Ajuntament de Vic posa uns vals a disposició dels ciutadans per poder gastar-los en el comerç local. Amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d'Osona i Vic Comerç, Vic ha posat en marxa aquesta acció per tal d'ajudar als comerços locals i reimpulsar la ciutat després dels efectes de la pandèmia.

Els vals tindran un valor de 5 euros i cada persona se'n podrà descarregar quatre. Es podran sol·licitar a partir del dilluns 28 de juny, i fins el 31 de juliol o fins a exhaurir-se.

Aquesta iniciativa permetrà que la ciutadania de Vic pugui estalviar diners en els comerços de proximitat i se'n puguin beneficiar les dues parts.

A la campanya s'hi pot adherir qualsevol establiment i comerç de proximitat de la ciutat, complint una sèrie de requisits.

Condicions dels bons
Per tenir accés als bons s'ha de ser major d'edat, i cada persona podrà tenir accés a 4 bons per valor de 5 euros cada un. Només podran descarregar-se'n dues persones per cada nucli familiar.

Per cada 5 euros de bons s'ha de fer una despesa de 10 euros, és a dir, el doble. I poden ser acumulables, sempre i quan siguin del mateix titular.

Cada val tindrà una caducitat de 15 dies, i estaran disponibles des del 28 de juny fins el 31 de juliol.
Arxivat a