Gurb entrega els seus premis literaris amb més participació que mai

Carles Mundó presideix l'acte de lliurament

Tots els guardonats dels Premis Literaris de Gurb
Tots els guardonats dels Premis Literaris de Gurb | Difucor
Osona.com
23 de juny del 2021
La 33a edició dels Premis Literaris de Gurb ha recuperat la normalitat i s'ha celebrat presencialment després que en la del 2020 només es lliuressin dos premis i l'acte es fes de forma telemàtica.

A l'edició d'enguany s'hi van presentar 276 treballs, una xifra rècord. Entre aquests destaca Jana Luscher, de Vic, que va guanyar el premi Pere Calders pel seu relat Tantes maneres d'estimar. Un altre de destacat va ser el d'Aureli Trujillo, que es va emportar el premi de poesia Carme Morera, amb la seva obra Lladres de temps.

L'exconseller de Justícia Carles Mundó, que havia estat regidor de Cultura de l'Ajuntament de Gurb durant vuit anys, va ser l'encarregat de presidir l'acte i de fer el lliurament d'un dels premis. Fa pocs dies, Mundó ha acabat el compliment de la seva inhabilitació a causa de la sentència del procés. 

A l'acte, la regidora de Cultura, Montse Parareda, va ressaltar el dinamisme cultural ric i divers que viu el municipi i va remarcar que "les persones compromeses amb l'ús de la llengua catalana i l'expressió escrita en català contribueixen a fer que el nostre país, la nostra cultura i la nostra societat, siguin cada dia millor".