​La Cambra d'Osona ampliarà les seves instal·lacions a l'edifici del Sucre de Vic

Es millorarà l'accessibilitat i oferirà millors serveis a l'empresariat de la comarca

Osona.com
23 de juny del 2021
L'edifici del Sucre, seu de la Cambra d'Osona, serà reformat amb l'objectiu d'oferir millors serveis a les empreses de la comarca. L'acord ha estat aprovat aquest juny pel Comitè executiu de la Cambra de Barcelona i es posarà en marxa aquest 2021, amb l'objectiu de completar-se abans d'acabar l'any.

La corporació manifesta la seva aposta pel territori fent l'entinat més accessible a les empreses locals i contribuint al seu desenvolupament i progrés econòmic. La Cambra d'Osona ofereix el lloguer dels seus espais per fer un ampli ventall d'esdeveniments, des de reunions i congressos, a rodes de premsa i seminaris.

La primera fase del projecte consistirà en el trasllat de les oficines d'atenció i serveis a l'empresa de la Cambra d'Osona del primer pis a la planta baixa a un nou local de 130 metres quadrats. Així serà més visible a peu de carrer. La segona fase de la reforma serà l'adequació tecnològica de les sales Sert i Llotja que es volen reforçar com a punts d'esdeveniments empresarials i a disposició del territori.