​Concerts i monòlegs per la festa major jove de Vic

Entre les activitats, que van de l'1 al 5 de juliol, destaca una gimcana en honor al Birranostrum

Enguany no se celebrarà la Crida, però les tres colles es trobaran com els altres anys
Enguany no se celebrarà la Crida, però les tres colles es trobaran com els altres anys | Adrià Costa
Osona.com
22 de juny del 2021
La festa major jove de Vic (FMJV) torna aquest estiu després que l'any passat s’hagués de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19. De fet, l’adaptació de la Festa Major Jove de Vic a la crisi sanitària és el més significatiu de la programació de l’edició d’enguany, que tindrà lloc de l’1 al 5 de juliol.

Com és habitual, el Sopar Jove de Gala donarà el tret de sortida a la festa el dijous 1 a dos quarts de 9 del vespre. Aquest any s'estrenarà la ViQuina, una quina popular que tindrà lloc després del sopar i serà la prèvia al concert de Blue Versions que tancarà la primera nit. 

El dia 2, es farà un homenatge a Birranostrum, la tradicional cercavila d'església en església que aquest any no es podrà celebrar, que tindrà forma de gimcana.

Al llarg del cap de setmana continuaran els concerts, amb Esas o Pelat i Pelut, i el diumenge tindrà lloc la Nit d'Homilies, amb monòlegs de Gemma Ortís, Godai Garcia, Marc Sarrats i Irene Minovas.

Finalment, per tancar la festa, el dilluns a les 2 del migdia hi haurà el Dinar dels Valents a la zona de les Noves Barraques.
Arxivat a