Vic

​Concerts i monòlegs per la festa major jove de Vic

Entre les activitats, que van de l'1 al 5 de juliol, destaca una gimcana en honor al Birranostrum

per Osona.com, 22 de juny de 2021 a les 15:55 |
Enguany no se celebrarà la Crida, però les tres colles es trobaran com els altres anys | Adrià Costa
La festa major jove de Vic (FMJV) torna aquest estiu després que l'any passat s’hagués de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19. De fet, l’adaptació de la Festa Major Jove de Vic a la crisi sanitària és el més significatiu de la programació de l’edició d’enguany, que tindrà lloc de l’1 al 5 de juliol.

Com és habitual, el Sopar Jove de Gala donarà el tret de sortida a la festa el dijous 1 a dos quarts de 9 del vespre. Aquest any s'estrenarà la ViQuina, una quina popular que tindrà lloc després del sopar i serà la prèvia al concert de Blue Versions que tancarà la primera nit. 


El dia 2, es farà un homenatge a Birranostrum, la tradicional cercavila d'església en església que aquest any no es podrà celebrar, que tindrà forma de gimcana.

Al llarg del cap de setmana continuaran els concerts, amb Esas o Pelat i Pelut, i el diumenge tindrà lloc la Nit d'Homilies, amb monòlegs de Gemma Ortís, Godai Garcia, Marc Sarrats i Irene Minovas.


Finalment, per tancar la festa, el dilluns a les 2 del migdia hi haurà el Dinar dels Valents a la zona de les Noves Barraques.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació