Esports

El projecte Talent Esportiu d'Osona tanca la tercera edició i anuncia noves incorporacions

Gurb s'afegirà a Vic, Centelles i Torelló, que ja han participat enguany a la tercera edició del programa

per Osona.com, 24 de juny de 2021 a les 14:55 |
Acte de cloenda de la tercera edició del projecte Talent Esportiu d'Osona al Sucre de Vic | Twitter Vic Esport
La setmana passada va tenir lloc l'acte de cloenda de la tercera edició del projecte Talent Esportiu d'Osona al Sucre de Vic. Es tracta d'un programa de transferència de coneixement impulsat pel Centre d’Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) de la Universitat de Vic, amb l’objectiu de reforçar l’activitat dels clubs i entitats esportives de la comarca, millorant la condició física, la prevenció de lesions i la nutrició dels seus esportistes. 

A l'edició d'aquest any hi han participat disset esportistes d'alt nivell de Vic, Centelles i Torelló, així com estudiants de la UVic-UCC. L'Ona Castellsagué, l’atleta de Sant Julià de Vilatorta, va ser la padrina de promoció 20-21.


Durant la presentació de l’acte, el tècnic del projecte, Jordi Merino, celebrava "que aquest any s’hagi pogut seguir l’activitat del projecte amb normalitat”. El degà de la FETCH, Eduard Ramírez, per la seva banda, va destacar-ne l’adaptació del projecte, i va posar en valor que la UVic-UCC disposi d’aquest programa que considera "singular".

El programa de Talent Esportiu d'Osona també comptarà a partir d'ara amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gurb. Fins ara comptava amb els Ajuntaments de Vic, Centelles i Torelló.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació