Revolució digital

​Comencen les activitats del Mobile Week a Vic i Rupit

Al llarg d'aquesta setmana s'oferiran conferències, tallers, debats i taules rodones relacionats amb la tecnologia

per Osona.com, 21 de juny de 2021 a les 18:55 |
El Mobile Week arriba a la seva cinquena edició estenent-se per tot Catalunya, i Vic i Rupit acolliran diverses activitats durant aquesta setmana. Les temàtiques principals de l'edició d'enguany són la protecció de la privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

Amb l'ajuda de la Universitat de Vic (UVic-UCC) i l'Associació d'empresaris de la tecnologia de la informació i la comunicació d'Osona (Tic Osona), l'Ajuntament de Vic ha organitzat diverses conferències i tallers amb l'objectiu d'apropar la tecnologia a la ciutadania. Vic celebrarà una taula rodona sobre com vendre a internet per entendre les diferents lògiques i canals de venda. I a Rupit es presentarà un simulador de condicions climàtiques que permetrà als petits agricultors preparar-se pels canvis climàtics. Totes les activitats seran gratuïtes.


Centelles també acollirà activitats de la Mobile Week relacionades amb la proliferació de les startups i destaparan els secrets per a l'èxit en l'emprenedoria en l'actual era digital entre el 4 i el 8 de juliol.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació