Detingut per tres robatoris amb intimidació en benzineres de Vic

L'arrestat va robar diners en dues ocasions i ho va intentar una altra

Osona.com
18 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:52h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres, 16 de juny, un home, de 43 anys i veí de Vic, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació. Tal com explica la policia catalana en una nota, la detenció és el resultat d'una investigació que es va iniciar el passat abril arran de tres robatoris en aquests establiments. En els tres casos es va determinar que es tractava del mateix autor.

El primer fet es va produir el 15 d'abril, pels volts de les 7 de la tarda, quan el lladre va entrar en una benzinera de Vic, i intimidant a la treballadora, va sostreure els diners en efectiu que hi havia en aquell moment a la caixa enregistradora.

El segon robatori, el 20 d'abril, es va dirigir a una benzinera, però no va poder accedir-hi a l'interior perquè estava tancada. A través de la finestreta va demanar per comprar productes alimentaris i quan la treballadora els hi va servir, va exigir-li els diners de la caixa. En aquesta ocasió no va aconseguir la recaptació i va acabar marxant.

El 15 de maig, pels volts de les 5 de la tarda, es va produir un nou robatori amb intimidació en una altra benzinera de Vic. Aquest cop el lladre va accedir a l'interior, i de nou, va sostreure els diners en efectiu.

El detingut va passar aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a