Vic

​Vic treballa perquè es reconegui el seguici de Sant Miquel com a Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Pere Puig és homenatjat per la comissió de procuradors, Núria Armengol recita el vers de l'espígol i Miquel Genís serà el portador del penó

per Osona.com, 21 de juny de 2021 a les 11:55 |
Anna Erra i Pere Puig durant l'acte de la Comissió de Procuradors de Sant Miquel dels Sants | Aj. de Vic
L'Ajuntament de Vic està treballant perquè es reconegui el seguici de Sant Miquel com a Festa Patrimonial d'Interès Nacional. De fet, el consistori va comprometre-s'hi en el ple del passat 2019.

I així ho explicava l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, la setmana passada, durant l'acte de la Comissió de Procuradors de Sant Miquel dels Sants. Erra valorava positivament la tasca que es realitza des de la Comissió per mantenir vives les tradicions i la cultura popular.


Pere Puig va ser nomenat Procurador d'Honor, per la seva implicació amb Seguici de Sant Miquel dels Sants de la Festa Major de la ciutat durant molts anys. Altres moments destacats de l'acte van ser la lectura del vers de l'espígol 2021 per part de Núria Armengol i el nomenament de Miquel Genís i Masoliver com a portador del penó de Sant Miquel dels Sants el dia del seguici. Cada any un Miquel o Miquela de la ciutat de Vic és nomenat portador del penó.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació