​Dolors Collell, nova directora general de Professorat i Personal de Centres Públics

Fins ara dirigia els Serveis Territorials de la Catalunya Central i també havia estat directora d'instituts d'Osona

Dolors Collell,  imatge d'arxiu
Dolors Collell, imatge d'arxiu | Adrià Costa
Martí Solà
17 de juny del 2021
Actualitzat el 02 de juliol a les 8:24h
El Govern ha nomenat aquesta setmana Dolors Collell directora general de Professorat i Personal de Centres Públics. Des de 2018 fins a l'actualitat, ha estat directora dels Serveis Territorials d'Educació la Catalunya Central per segona vegada. La primera, entre 2009 i 2011, va ser durant l'època d'Ernest Maragall i la darrera, amb Josep Bargalló.

Collell assumirà el càrrec després d'un any escolar complicat. De fet, a l'abril, destacava a Osona.com les capacitats d'adaptació de les escoles a la crisi sanitària de la Covid-19. "Tenir les escoles obertes és un èxit", remarcava, mentre també posava en valor l'educació com a "servei públic i essencial".

Collell, que també va ser regidora de Manlleu, és llicenciada en Filologia Catalana per la UAB i en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. També havia estat directora de l'Institut Cirvianum, de Torelló, i de l'Institut La Plana, de Vic.

El nou Govern ja ha nomenat altres osonencs com Isaac Peraire, com a director de l'Agència de Residus de Catalunya, i Rosa Vestit, com a delegada de la Catalunya Central.

Arxivat a