Successos

Quatre detinguts d'una banda que actuava a Manlleu des de feia mesos

A un dels arrestats se li imputa també un delicte de violència de gènere

per Osona.com, 16 de juny de 2021 a les 13:14 |
Control conjunt de Mossos i Policia Local a Manlleu, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
La Policia Local de Manlleu, en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, ha detingut quatre homes que formaven part d'un grup de persones reincidents que cometien des de fa mesos tot tipus de delictes al municipi. El pla d'acció conjunt entre els dos cossos policials va iniciar-se fa unes deu setmanes amb l'objectiu de fer pressió sobre aquest grup -format per unes cinc o sis persones- i poder-les enxampar in fraganti mentre cometien algun delicte. El cap de setmana passat es van enxampar tres dels integrants del grup mentre cometien robatoris a l'interior de domicilis, mentre que la quarta persona es va arrestar per un delicte de violència de gènere.


Segons informa la Policia Local de Manlleu, el divendres a la tarda es va detenir el presumpte autor d'un robatori a l'interior d'un domicili. Aquest detingut, a part de la imputació del delicte que acabava de cometre, tenia una ordre d'ingrés a presó que es va fer efectiva en el moment de la detenció. La persona detinguda acumulava diferents causes per robatoris a Manlleu i la mateixa setmana ja havia estat detingut per agents de la policia local per un robatori a l'interior d'un domicili on havia sostret joies i diners. Els efectes sostrets es van recuperar i es van retornar a la víctima.

La nit de divendres a dissabte es va efectuar una altra detenció. Es tracta d'un altre home conegut per la policia per la seva reincidència delictiva. Es va detenir a l'individu just després que cometés diferents robatoris durant la matinada. L'endemà, el dissabte, es va produir la tercera detenció també d'una persona coneguda per la policia i reincident a qui es va detenir de forma in fraganti quan havia acabat de cometre un robatori interior de domicili.


També aquest cap de setmana es va detenir un home per violència de gènere. Una menor va requerir l'auxili de la policia perquè havia estat agredida per la seva parella, que va ser detinguda. Aquest quart detingut és també un dels integrants del mateix grup.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació