Empresa

Seidor compra la consultora NTS per reforçar la mobilitat amb IoT

NTS mantindrà la totalitat de l'equip i la seu a Bilbao

per Osona.com, 16 de juny de 2021 a les 15:55 |
Façana de la seu de Seidor a l' Eix Onze de Setembre de Vic. | Adrià Costa
La consultora de serveis i solucions tecnològiques Seidor ha comprat la majoria de la consultora NTS, amb seu a Bilbao i experta en serveis de mobilitat com IoT (internet de les coses). Amb aquesta operació, Seidor reforça la seva aposta estratègica per àrees de "gran projecció de creixement" en el mercat a curt i mitjà termini. En concret, permet a l'empresa osonenca incorporar capacitats en l'àmbit de la mobilitat intel·ligent per impulsar nous productes i serveis. Aquesta operació suposa, al mateix temps, completar l'IoT Center de la companyia i ampliar la seva cartera de solucions de comerç electrònic, màrqueting i CRM. NTS mantindrà la totalitat de l'equip i la seu a Bilbao i passarà a operar sota el nom NTS Seidor.

NTS és una companyia tecnològica de serveis de consultoria, desenvolupament i integració de sistemes informàtics avançats per a la gran empresa, especialitzada en el desenvolupament d'aplicacions mòbils, solucions de gestió del lloc de feina digital, internet de les coses i experiència de client. L'empresa va facturar 11 milions d'euros el 2020 i té una plantilla de 150 empleats.


"L'entrada a NTS reforça el nostre posicionament en camps estratègics per al sector i la societat en general, com són la mobilitat intel·ligent, la innovació i l'experiència de client", ha assegurat el conseller delegat de Seidor, Josep Benito.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació