Esports

Un equip català 100% femení competirà al Campionat d'Europa de BTT infantil

El campionat que disputarà l'equip Jufré Vic-ETB tindrà lloc a Itàlia a finals de juny

per Osona.com, 16 de juny de 2021 a les 16:20 |
Les tres noies que competiran a la categoria Women Under 14 | Vic ETB
Un conjunt català 100% femení representarà el club Vic ETB - Jufré Cycling al campionat d'Europa de BTT infantil. La competició es disputarà entre el 29 de juny i el 3 de juliol a la Vall d'Aosta, a Itàlia. María Gutiérrez, de Vic, Abril Roma, de Campdevànol, i Marina Javierre, de Matadepera, seran les 3 representants del club vigatà al campionat europeu, i competiran a la categoria Women Under 14, per a ciclistes de 13 i 14 anys.

És la primera vegada que hi ha un equip català només format per noies als UEC MTB Youth European Championships. Cal destacar que els equips han d'inscriure, com a mínim, una participant femenina.


Les tres joves competiran a totes les modalitats del campionat. Disputaran una prova contrarellotge, una de relleus, una prova eliminator i una Cross Country Olímpic, totes amb títol europeu. Des del club asseguren que l'equip 100% femení viatjarà a Itàlia amb l'únic objectiu d'acumular vivències i sense tenir cap pressió més enllà del propi esforç personal i el treball en equip.

Marc Albadalejo serà un altre ciclista del club VIC ETB que participarà al Campionat d'Europa, però ho farà en equip mixt.

 

Les tres noies que competiran a la categoria Women Under 14. Foto: Vic ETB

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació