​Vic homenatja la comunitat educativa en un any escolar difícil

Durant l'acte també es va reconèixer la feina del professorat jubilat l'any passat

Osona.com
20 de juny del 2021
Anna Erra i Elisabet Franquesa en l’acte de cloenda del curs 2020-2021.
Anna Erra i Elisabet Franquesa en l’acte de cloenda del curs 2020-2021. | Aj. de Vic
Aquest juny l'Ajuntament de Vic ha organitzat un acte de cloenda del curs escolar 2020-2021 que s'ha convertit en un homenatge a tota la comunitat educativa en un any complicat. De fet, l'acte estava previst per l'inici de curs, però es va ajornar per la pandèmia. L'homenatge va tenir lloc a l'Auditori Marià Vila d'Abadal.
 
Anna Erra, alcaldessa de Vic, va fer un agraïment a la comunitat educativa en un final de curs difícil i ple de canvis i incerteses. En aquest sentit, assegurava que el professorat  és un "referent per a infants i joves" i que "l'estima, l'esforç i el compromís dels mestres amb l'educació és l'eina clau per transformar la societat".

Durant l'acte també es va homenatjar el professorat de Vic que es va jubilar l'any passat i els equips directius que abandonen el càrrec, agraïnt-los la tasca feta pels joves i per la ciutat. Elisabet Franquesa, regidora d'Educació i Joves, va remarcar la importància que té la feina dels mestres per la societat. "És satisfactori quan es veu la petjada que l'escola deixa als alumnes al cap dels anys", assegurava Franquesa.

La cloenda va comptar amb la conferència d'Anna Ramis, professora i pedagoga, que explicava que el vincle entre la família, l'escola i l'alumnat s'ha convertit en una eina de confiança i prospecció del jovent.
Arxivat a