​Un itinerari prop del Ter, guanyador dels pressupostos participatius de Torelló

El projecte "Viu el riu" donarà continuïtat a les rutes existents

Cartell de Torelló
Cartell de Torelló | Josep M. Montaner
Osona.com
15 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:35h
El projecte "Viu el riu" ha estat el projecte amb més èxit als pressupostos participatius de Torelló. Aquest juny s'ha escollit la proposta final d'entre les 8 que es van presentar. Per tirar endavant la iniciativa es destinaran uns 30.000 euros del pressupost municipal, tal com assegura l'Ajuntament. 

Es tracta d'un itinerari que es trobarà entre el pont de Conanglell i el solar municipal del carrer de Can Casarramona, a prop del pont del Pelut. I enllaçarà amb el camí del canal i la ruta del Ter. A més, des de l'escullera del polígon Matabosch es construirà una escala que donarà accés al camí.

L'opció guanyadora es va imposar amb 42 vots d'un total de 184 participants. La resta de projectes que la seguien són el de la compra de material tècnic per la piscina (38 vots) i el de la construcció del bici carril (25 vots). 

Des de l'Ajuntament esperaven més participació, però, tal com assegura Xevi Lozano, regidor de Participació Ciutadana, es posarà en marxa una fase de revisió "per tal de millorar el procés que hem fet aquest any de cara a la propera edició dels pressupostos participatius".
Arxivat a