Torelló

Plega Neus Codina, portaveu de JxCat a Torelló

Renuncia com a regidora per motius laborals: "No puc continuar amb les tasques polítiques que havia assumit"

per Osona.com, 14 de juny de 2021 a les 10:25 |
Neus Codina, cap de llista de JxCat a Torelló, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
La portaveu de Junts per Catalunya (JxCat) a Torelló, Neus Codina, plega. Tal com va anunciar a través de les seves xarxes socials, renuncia com a regidora per motius laborals. "La política municipal necessita temps i dedicació, i a dia d'avui per motius laborals no puc continuar amb les tasques polítiques que havia assumit", explica.
 
En aquest sentit, Codina apunta que tanca una etapa per obrir-ne una de nova. Durant aquests anys que ha dirigit el partit, apunta que ha treballat "amb un ferm compromís per Torelló" i els seus veïns. Per la portaveu de JxCat, estar a l'oposició "no ha estat una tasca fàcil", ja que "no sempre és agraït" ni es pot dur a terme tots els projectes que es voldria. Tot i això, remarca que des del seu equip han aportat "mocions i propostes a l'equip de govern sempre amb un punt de vista constructiu".


A les passades eleccions municipals, ERC es va posicionar com a primera força a Torelló i va aconseguir l'alcaldia. Històricament sempre havia estat en mans de CiU, excepte 12 anys del PSC amb Miquel Franch. Codina va recollir el testimoni de Santi Vivet, que havia estat vuit anys al càrrec. Tot i això, la successora de Convergència, amb les sigles de JxCat, només va aconseguir tres dels disset regidors que conformen el consistori.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació