1 de 10
CHV

Guardonen el CHV per la seva gestió ambiental

Ha rebut el Premi EMAS Catalunya 2021 a la millor Declaració Ambiental

Moment en què la presidenta del Club EMAS, Marta Escamilla, fa entrega del premi al director de Serveis del CHV, Jaume Castellano. | CHV
per Osona.com, 11 de juny de 2021 a les 17:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana, el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) ha estat guardonat amb el Premi EMAS Catalunya 2021 a la millor Declaració Ambiental. L'EMAS és una certificació que atorga la Unió Europea a les institucions, empreses i entitats que tenen implantats sistemes de gestió i d'auditoria ambiental amb nivells d'exigència molt més elevats que els que marca la legislació.

L'Hospital Universitari de Vic va ser el primer hospital públic de Catalunya en obtenir-la, ara fa 15 anys, i l'ha mantingut de forma ininterrompuda. Les impulsores d'aquest model a Catalunya són el Club EMAS i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.


El CHV ha estat reconegut com l'organització que millor divulga la seva gestió ambiental al país. El consorci elabora una memòria específica per donar a conèixer com s'utilitzen i gestionen els recursos (energètics, materials, aigua, residus) als diferents centres, així com l'impacte en el medi ambient i les polítiques de sostenibilitat que duem a terme.

 

Participació