Un mort per Covid als hospitals d'Osona en l'última setmana

La xifra d'ingressats, 25, continua a la baixa

L'Hospital Universitari de Vic
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 15:45h
En aquesta darrera setmana, s'ha registrat un mort per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Ha tingut lloc a l'Hospital de Vic. Així ho recull la Regió Sanitària Catalunya Central aquest dimecres. La setmana passada no se'n va comptabilitzar cap (primera vegada des d'octubre). Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort unes 675 persones.

La xifra d'ingressats ha baixat una mica respecte fa una setmana. Actualment hi ha 25 persones hospitalitzades, mentre que fa una setmana, n'hi havia 27, i dues, 33.

A l'Hospital de Vic hi ha 11 persones hospitalitzades amb positiu per coronavirus, de les quals quatre són pacients que requereixen cures intensives. La xifra és inferior de fa una setmana, quan hi havia 12 pacients, amb un crític menys (5). En la darrera setmana hi ha hagut cinc altes hospitalàries.

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha 10, tres menys que fa una setmana (13). En l'última setmana s'han registrat quatre altes.

I a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu hi ha quatre persones ingressades amb infecció activa, una xifra superior respecte fa una setmana (2). En els darrers set dies no hi ha hagut cap alta.

Des del 8 de març, l'inici de la pandèmia de la Covid, hi ha hagut 232 defuncions a l'Hospital de Vic, 168 a la Santa Creu i 38 a l'Hospital de Manlleu. Des d'aquesta data, també s'han donat 1.631 pacients d'alta a l'Hospital de Vic, 378 a la Santa Creu i 118, a Manlleu.