​Proquimia compra Careli

La multinacional ha adquirit el 100% del capital de la pime dedicada al sector domèstic

L'empresa Proquimia de Vic, aquest dimarts al matí
L'empresa Proquimia de Vic, aquest dimarts al matí | Josep M. Montaner
Osona.com
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:34h
La multinacional de neteja i desinfecció professional Proquimia, ubicada a Vic, ha comprat l'empresa Careli, també de Vic, una pime pionera en productes sostenibles i innovadors per a la llar. Tal com expliquen en una nota, ambdues companyies ja compartien una estreta relació de client-proveïdor i, després de mesos de negociació, finalment Proquimia ha adquirit el 100% del capital de Careli.

Amb aquesta adquisició, Proquimia entra al sector domèstic "sense perdre l'esperit innovador" i apostant per "la sostenibilitat", clau d'èxit de Careli. La multinacional té una posició consolidada a Espanya i en altres mercats com Cuba, República Dominicana, França, Portugal, o Xile; i es troba en fase d'expansió a destinacions com el sud-est d'Àsia i nord d'Àfrica.

Proquimia, que porta 50 anys en el sector de la neteja i desinfecció professional, és líder de vendes en els sectors d'higiene institucional, indústria alimentària i tecnologia química (tractament de superfícies, tractament d'aigües, transport i manteniment).

Arxivat a