1 de 10
Vic

El govern de Vic lamenta que l'oposició «judicialitzi» el pàrquing al parc Maria Àngels Anglada

La regidora Palmero apunta que els tres partits "han perdut el debat i volen guanyar-lo de totes totes"

El Seminari vell de Vic | Josep M. Montaner
per Carles Fiter, 3 de juny de 2021 a les 14:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de l'anunci d'un recurs de tota l'oposició de Vic contra el pàrquing al parc Maria Àngels Anglada, el govern de la ciutat lamenta que s'hagi recorregut a la via judicial per aquesta qüestió. En declaracions a Osona.com, la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Fabiana Palmero, expressa que la resta de partits "han perdut el debat i volen guanyar-lo de totes totes", mitjançant "la judicialització". "És trist per la política", apunta.


La regidora explica que s'ha debatut sobre la venda del Seminari Vell i la construcció de l'aparcament. "Com a govern portem a terme les nostres polítiques i creiem que és la millor decisió", afegeix Palmero, recordant que tots els partits van donar el vistiplau al POUM (Capgirem es va abstenir), en què es va qualificar els espais com a serveis.

"Venem un edifici mort al mig del centre històric per donar vida", diu la regidora, reiterant que es tracta de dues operacions diferents que beneficiaran el barri. A més, reitera que la venda del Seminari Vell és "una reivindicació històrica" del veïnat, i que l'oposició "no ha parlat amb l'associació de veïns".


Palmero encara no s'ha pogut mirar el recurs presentat aquest dimecres i desconeix el recorregut que pot tenir.


 

 

Participació