Nou govern

El Govern nomena Anna Sanitjas directora general d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi

L'enginyera vigatana ha estat tècnica del Parc Natural del Montseny i també ha treballat en la gestió forestal i prevenció d'incendis a la Diputació de Girona

per Osona.com, 2 de juny de 2021 a les 11:55 |
Anna Sanitjas, nova directora general d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi | Agricultura
L'osonenca Anna Sanitjas és la nova directora general d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Sanitjas, nomenada aquest dimarts pel Consell Executiu, serà la responsable de la conservació i gestió del patrimoni forestal, el foment de la bioeconomia, la prevenció d'incendis forestals, l'activitat cinegètica, i la pesca continental. Precisament, també havia ostentat aquest càrrec una altra osonenca: l'alcaldessa d'Alpens, Montse Barniol.

Sanitjas, nascuda a Vic el 1978, és enginyera Tècnica Forestal (UdL) i Enginyera de Forests (UdL), màster en Administració i Direcció d'Empreses (UII) i en Prevenció de Riscos Laborals (UCJC), i compta amb un Programa de Desenvolupament sostenible i Agenda 2030 (ESADE). Ha estat tècnica del Parc Natural del Montseny i ha treballat en la gestió forestal i prevenció d'incendis a la Diputació de Girona. També ha estat gerent d'una empresa dedicada l'enginyeria forestal. És degana del Col·legi Oficial d'Enginyers de Forests de Catalunya des de 2018.


D'altra banda, el Consell Executiu també ha nomenat Anna Barnadas com a nova secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat; i a Alba Balcells com a directora de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació