​L'escola Estel de Sant Tomàs estrena una furgoneta de nou places

La Fundació "la Caixa" i CaixaBank han col·laborat amb la compra del vehicle

La nova furgoneta de l'escola Estel
La nova furgoneta de l'escola Estel | Sant Tomàs
Osona.com
31 de maig del 2021
L'escola -d'educació especial- Estel de Sant Tomàs ha estrenat una nova furgoneta de nou places gràcies al donatiu de 10.000 euros de la Fundació "la Caixa". D'aquesta manera, tal com explica Sant Tomàs, s'ha pogut renovar la furgoneta que havien fet servir en els darrers 20 anys.

Per a l'escola, disposar d'aquest mitjà de transport és molt necessari, ja que "fa possible poder traslladar tots els alumnes en sortides que requereixen desplaçaments amb un mitjà de transport propi". Serveix, per exemple, perquè els alumnes puguin fer sortides a la comunitat i experiències de lleure, desplaçaments per fer les activitats complementàries, com la natació o com a complement al transport d'autobús en els desplaçaments d'excursions i colònies.

D'altra banda, la furgoneta també s'utilitza perquè els alumnes adults puguin desplaçar-se a fer les pràctiques laborals. La furgoneta també és molt útil davant de qualsevol urgència que es pugui presentar en el dia a dia escolar. Per tot això, des de Sant Tomàs agraeixen la col·laboració de CaixaBank i la Fundació "la Caixa.