​Roland Garros inaugura una escultura espectacular de Jordi Díez Fernández

L’estàtua, d’acer inoxidable, té tres metros d’alçada, pesa 800 quilos i està dedicada al tenista Rafa Nadal

Rafa Nadal ja té estàtua a Roland Garros
Rafa Nadal ja té estàtua a Roland Garros | Europa Press
Osona.com
29 de maig del 2021
Actualitzat el 31 de maig a les 8:34h
El complex de Roland Garros, on se disputa el Gran Slam de tennis, ha inaugurat una escultura en honor del tenista Rafa Nadal. El mallorquí ha guanyat el torneig en 13 ocasions.

L'estàtua, de tres metros d'alçada, és d'acer inoxidable, pesa 800 quilos i mostra el tenista amb un dels seus cops clàssics de dreta. Té una amplada de gairebé cinc metres i dos de fons. L’obra està situada prop de l'entrada general del recinte i del Jardí dels Mosqueters.

Rafa Nadal va assistir dijous a la cerimònia d’inauguració, al costat del president de la Federació Francesa de Tennis, Gilles Moretton, i l'autor de l'obra, l'escultor Jordi Díez Fernández, resident a Centelles..

Díez Fernández va néixer a Valladolid el 1966. Es un escultor contemporani, el treball del qual es caracteritza sobretot per la creació d’escultures en acer inoxidable. L’expressió figurativa, especialment la figura humana, és l’eix sobre el que gira la seva obra.
 

L'artista està especialitzat en l'acer inoxidable. Foto: Jordi Díez Fernández


Les diferents etapes del seu treball anterior venen determinades per la utilització de materials diversos que fa servir per crear: pedra, fusta, ferro i terracota. Aquí podeu consultar la seva biografia.

L’artista ja ha rebut la felicitació de l’alcalde de Centelles, Josep Paré. 
 
Arxivat a