Sant Pere de Torelló

Sant Pere de Torelló recupera la Fira de Primavera

El certamen no es va poder celebrar l'any passat a causa de la pandèmia

per Redacció, 28 de maig de 2021 a les 10:26 |
Fira de la Primavera | Ajuntament de Sant Pere de Torelló
El proper diumenge 30 de maig al matí, Sant Pere de Torelló recuperarà la seva Fira de Primavera, que l'any passat per la pandèmia no es va poder celebrar. El certamen es farà adaptat a totes les mesures que marca el Procicat per a la prevenció del Covid-19. 

L'espai firal creix: ocuparà des de la plaça del Dr. Monmany i carrer annex fins al pavelló municipal, amb la circulació dels visitants en un sol sentit. El mercat local d'ocasió i un inflable marcaran el gir i el retorn cap a la plaça. Pel camí, els visitants es trobaran unes 30 parades d'artesans alimentaris i no alimentaris, la mostra i el concurs de maneig de baldufes, a càrrec de l'equip del Museu de la Torneria de la Vall del Ges. Tancarà la passejada l'espai de flors i plantes, amb el lliurament gratuït d'una planta per unitat de convivència, fins acabar les existències.


La tradicional arrossada popular es tornarà a cuinar a la plaça i els visitants, per 1 euro, podran recollir un tastet per endur-se'n a casa, ja que el consum de menjar i begudes a la via pública no està permès.

L'Ajuntament, com a organitzador de la primera Fira de la represa a la Vall del Ges, convida a tothom a participar-hi i a gaudir-ne, a la vegada que prega a tots els visitants el màxim compliment de les mesures per a la prevenció del Covid 19 a la via pública. 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació