Sant Julià de Vilatorta busca les 20 «bombolles» catalanes

La jornada festiva estarà conduïda pel popular presentador i humorista Òscar Dalmau

Redacció
27 de maig del 2021
Òscar Dalmau, en una foto d'arxiu
Òscar Dalmau, en una foto d'arxiu | CCMA
L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta organitza pel proper dissabte, 29 de maig, al parc de les Set Fonts de la població, un certamen-homenatge a les “bombolles” catalanes, les unitats de convivència que tant protagonisme han pres durant el confinament.

La jornada lúdico-festiva estarà conduïda per Òscar Dalmau i consistirà en tres grans activitats: inauguració del mural ceràmic de la sala de plens de l’Ajuntament, el torn bombolla i l’espectacle d’Artristras.

L’acte començarà  a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta on s’inaugurarà el mural “Diàleg” de la ceramista Sol Roca. Després, els participants es traslladaran al parc de les Set Fonts, on 20 bombolles seleccionades tornejaran una peça de ceràmica de manera simultània, en una activitat dirigida pel ceramista Jan Madrenas.

Les bombolles que vulguin participar a l’activitat es poden inscriure en aquest enllaç,  per optar a una de les 10 de les places per als torns bombolla o bé participar al sorteig de les 10 places restants que es farà a través del compte d’Instagram @keramik_Oficial.

Finalment, la companyia Artistras presentarà “Medusa”, un espectacle de carrer amb música i dansa, on la manipulació d’objectes voluminosos i l’element sorpresa es barregen per captivar al públic submergint-lo en un somni marí.

Totes les activitats estan obertes al públic i es realitzaran amb els protocols de mesures anti-Covid aprovats pel Procicat. El certamen també s’emetrà en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta  i El 9TV.
 

Programa d'actes. Foto: Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta