Obres d'accessibilitat al Mercat Municipal de Torelló

Les obres, que tenen un cost de 37.361,07 euros, duraran unes quatre setmanes

El Mercat Municipal de Torelló
El Mercat Municipal de Torelló | Aj. de Torelló
Osona.com
20 de maig del 2021

Aquest dijous comencen a Torelló les obres per millorar l'accessibilitat al Mercat Municipal de Torelló. Els treballs es fan als passos de vianants a l'encreuament del carrer d'Enric Prat de la Riba i el passeig del Tint. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, aquesta actuació comportarà fer una cruïlla elevada i ampliar la vorera contrària a on està el mercat.

Les obres formen part d'un conjunt d’actuacions per millorar l’accessibilitat dels vianants pactades amb la Diputació de Barcelona, que és la titular del tram de carretera on s'actuarà. DE fet, el projecte l'ha encarregat la Diputació i del cost total de l’obra, que és de 37.361,07 euros, l'Ajuntament en pagarà 5.006,28 euros. 

Les obres tindran una durada de quatre setmanes i només hi ha previst haver de tallar el trànsit dos dies, un per l'execució d'embornals i un altre, cap al final de l'obra, per asfaltar. S'informarà amb antelació i la Policia Local senyalitzarà un recorregut alternatiu pel pont de Malianta. Els veïns d'aquest tram de carrer sempre podran accedir als seus aparcaments amb vehicle.

Arxivat a