Vic

Aquestes són les afectacions en la mobilitat a Vic pel Lactium

Restriccions en punts propers del parc Jaume Balmes i a la línia 6 del bus urbà

per Osona.com, 19 de maig de 2021 a les 12:25 |
A partir d’aquest dijous 20 de maig, a partir de les 7 del matí i fins dilluns vinent, 24 de maig al migdia, la mobilitat en vehicle privat i en transport públic quedarà afectada en diversos punts propers al parc Jaume Balmes de Vic, on se celebrarà el Lactium, la mostra de formatges catalans. 


Durant aquests dies els vehicles motoritzats no podran circular pel Passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènec. Només es permetrà el pas del veïnat d’aquests carrers entre el tram comprès entre la carretera de la Guixa i el passeig Pep Ventura.

Pel que fa a les afectacions del bus urbà, durant la celebració del Lactium, totes les línies del bus urbà funcionaran amb normalitat a excepció d’aquelles que passin pels carrers on s’hi ha restringit la mobilitat.


En aquest sentit, la línia 6 del bus (Sentfores-La Guixa/Tanatori) circularà amb normalitat en la ruta d’anada, tot i que,  la tornada també es farà pel carrer de Mossèn Josep Gudiol. Així, no es pararà en les parades del Passeig de la Generalitat-Andreu Febrer, rambla del Passeig (Escorial), plaça Santa Clara (Pare Coll-Sant Miquel) i Verdaguer.

Mentre durin les afectacions s'habilitarà provisionalment, i només de baixada, la parada de Pont del Blanqueig (parada e12), a 6 minuts a peu de la parada del passeig de la Generalitat-Andreu Febrer.

La parada del carrer Pare Gallissà serà la més propera a les parades de la rambla del Passeig, plaça Santa Clara i Verdaguer, situada entre uns 5 i 10 minuts a peu.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació