L'Ajuntament de Vic obre les inscripcions als casals d'estiu municipals

Les inscripcions es poden fer fins al 31 de maig

Osona.com
17 de maig del 2021
Casals d’estiu municipals a Vic
Casals d’estiu municipals a Vic | Aj. de Vic
Sota el nom d’Estiu Viu, l’Ajuntament de Vic presenta una nova edició de les activitats d’estiu municipals dirigides a infants i joves d’entre 3 i 16 anys, que s’oferiran del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d’agost al 10 de setembre. El període de preinscripcions a totes les activitats s’obre aquest dilluns i s’allargarà fins al dilluns 31 de maig. Totes les inscripcions es poden fer a través de casalsestiu.vic.cat o es poot contactar amb el servei OAC 360º.

Tal com explica l'Ajuntament, les activitats d’estiu municipals tenen la voluntat de ser una alternativa pública adequada i amb un valor educatiu. En aquest sentit, s’oferiran de nou diferents temàtiques organitzades per inscripcions setmanals per poder fer més fàcil l’organització familiar, així com diferents centres ubicats a diversos punts de la ciutat per facilitar la logística de les famílies.  

Les activitats d’estiu es distribuiran en dos casals especialitzats per edats, per tal de poder oferir activitats i temàtiques adients a cada franja d’edat. Casals XS, S i M, orientat a infants d’entre 3 i 12 anys, i els casals L i XL "Civicus", destinat a joves d’entre 12 i 16 anys. 
Arxivat a