Les Nits de cinema oriental, amb els films més taquillers i presencials

El certamen se celebrarà del 20 al 25 de juliol a Vic

Durant la presentació del cartell de la 18a edició del Festival Nits
Durant la presentació del cartell de la 18a edició del Festival Nits | Twitter @CinemaOriental
Osona.com
14 de maig del 2021
Actualitzat a les 15:22h
El Festival Nits de cinema oriental, que se celebrarà a Vic del 20 al 25 de juliol, serà presencial i comptarà amb les projeccions asiàtiques més taquilleres i millor valorades per la crítica. Des de l'organització han anunciat aquest divendres alguns dels títols que es projectaran procedents de Singapur, Corea del Sud i l'Índia.

Entre l'avançament de programació hi ha Number 1 d'Ong Kuo Sin, que ha estat líder indiscutible de taquilla de Singapur i molt ben valorada per la crítica. També hi seran One Second Champion de Chiu Sing-Hang, Nido de víboras (Beasts Clawing at Straws) de Kim Yong-hoon, i l'india Krack de Gopichand Malineni. 

Del cartell avançat aquest divendres destaca Number 1 d'Ong Kuo Sin, elogiada per la crítica i el públic, i busca desestigmatització la cultura drag a Singapur i al sud-est asiàtic. També hi serà One Second Champion de Chiu Sing-Hang, una pel·lícula que combina hàbilment fantasia, drama i comèdia per explicar una història de superació personal ambientada en el món de la boxa; Nido de víboras (Beasts Clawing at Straws) de Kim Yong-hoon, una comèdia negra i thriller juganer, amb una narrativa i una factura visual de primera; i Krack de Gopichand Malineni, protagonitzada per l'estrella més popular del cinema de Tollywood, Ravi Teja.

Aquests títols s'afegeixen a les ja anunciades Shockwave 2, The Secret Zoo i Tokyo Dragon Chef.

Preludi, aquest diumenge

El festival, que arriba aquest 2021 a la seva divuitena edició comença a escalfar motors. Aquest diumenge projectarà la cinta índia Action Jackson, a les 7 de la tarda al teatre L'Atlàntida de Vic.

Arxivat a