coronavirus

Continua baixant la xifra d'ingressats per Covid als hospitals d'Osona

Aquesta setmana s'han registrat tres morts als centres hospitalaris

per Osona.com , 12 de maig de 2021 a les 15:25 |
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
En aquesta darrera setmana, s'han registrat tres morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recullen el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC) aquest dimecres, que fa una setmana en van comptabilitzar dos. Per tant, n'hi ha hagut una més. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 671 persones.


En els darrers set dies, hi ha hagut quinze nous ingressos als centres de la comarca, quatre menys que la setmana passada (19). La xifra d'ingressats segueix baixant setmana rere setmana. Fa dues setmanes, n'hi havia 73; fa dues, 52; i actualment 30.

A l'Hospital de Vic hi ha 25 persones hospitalitzades amb positiu per coronavirus, de les quals set són pacients que requereixen cures intensives. La xifra també és inferior de fa una setmana, quan hi havia 33 pacients, catorze dels quals crítics.


A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- només n'hi ha quatre amb infecció activa, tretze que fa una setmana (17). I a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu només hi ha una persona ingressada amb infecció activa, una menys que la setmana passada (2).

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació