UVic-UCC

​Portes obertes presencials aquest dissabte a la UVic

Es faran visites guiades en grups reduïts per les instal·lacions a més d'atencions personalitzades segons els graus

per Osona.com , 12 de maig de 2021 a les 18:55 |
La Universitat de Vic | Josep M. Montaner
Aquest dissabte 15 de maig la UVic tornarà a obrir les portes per mostrar l’oferta formativa de la universitat als futurs estudiants i a les seves famílies. Tot i això, la jornada d’enguany tindrà un format més reduït que en edicions anteriors per tal de poder complir amb les normes higièniques i de salut que marca el Procicat. Obrirà les portes de 9h a 14h i de 16h a 19h i és recomanable inscriure’s prèviament (es pot fer en aquest enllaç).

En el transcurs de la jornada, estudiants, professorat i personal d’administració i serveis mostraran als visitants les instal·lacions dels diferents edificis que la UVic té a la ciutat: l’edifici de Miramarges, seu de les Facultats de Ciències de la Salut i el Benestar, la Facultat d’Empresa i Comunicació i la d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, a més dels serveis centrals; l’edifici Torre dels Frares, que acull la Facultat de Ciències i Tecnologia; la Masia Torre dels Frares, amb els laboratoris de Formació i Recerca en Educació Infantil;  l’edifici de Can Baumann, seu de la Facultat de Medicina; La Farinera, on hi ha el Campus Professional; i la zona esportiva de la ciutat, on s’ubica l’edifici dels estudis de CAFE i el doble grau de CAFE/Mestre Educació Primària (MEP), que aquest any estrena nou gimnàs.


Durant tot el dia s’aniran fent visites guiades i atencions personalitzades. Les visites, que es realitzaran en grups de cinc persones com a màxim, les portaran a terme els estudiants de cada grau, mentre que les atencions personalitzades les faran els coordinadors de les titulacions des de les facultats respectives. En el cas de Medicina, les atencions es faran a Can Baumann al matí i al campus de Miramarges a la tarda. Durant les visites es podran veure mostres dels treballs realitzats per l’alumnat durant el curs, així com demostracions en els diversos laboratoris, com el de Simulació, el plató de TV o l’estudi de ràdio Carles Capdevila, entre altres espais.

Per altra banda, al llarg del dia es faran quatre xerrades sobre el funcionament general de la universitat, on es parlarà de beques, accés, preus o procés de matriculació. I per acabar d’ajudar els estudiants que encara no han triat què voldran fer en el futur, s’han programat tres sessions d’un taller d’Autoconeixement i orientació universitària, a càrrec de l’actriu i docent en habilitats comunicatives, Helena Pla, i de la psicòloga i experta en orientació professional, Olga Marsó.


Moltes de les activitats de la jornada s'han traslladat a l’exterior. Així doncs, els diferents serveis com ara l’UHub, Servei a la Comunitat Universitària, l’Àrea de Relacions Internacionals o el Servei de Carreres Professionals, entre altres, atendran els visitants des d’espais oberts, sempre que el temps ho permeti. També es traslladarà a l’exterior el taulell d’acollida on es podrà fer el check-in i recollir un lot de benvinguda amb mascareta inclosa.

La UVic arrancarà el curs 2021-2022 impartint 23 graus. Paral·lelament a aquesta oferta, consolidarà l’aposta per les metodologies actives com a base de l’acció formativa desenvolupada els últims anys. L’aprenentatge basat en problemes, el treball per projectes, la pràctica reflexiva, els tallers, la simulació o l’aprenentatge i servei són algunes de les opcions metodològiques que vertebren els graus i màsters de la universitat.

Altres notícies que et poden interessar

 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació