Manlleu

Dos detinguts a Manlleu per robar en un forn i en una casa

La Policia Local i els Mossos investiguen si un dels robatoris té a veure amb altres fets delictius

per Osona.com , 10 de maig de 2021 a les 12:35 |
La Policia Local de Manlleu ha detingut els autors de diferents robatoris en els darrers dies. Tal com expliquen en una nota, el passat 2 de maig, es va arrestat l'autor del robatori a un forn de pa ubicat al carrer de la Pau. De fet, ja tenia l'autor del robatori també una ordre de recerca i captura, per això els agents de la Policia Local el van detenir i es va posar a disposició judicial.

D'altra banda, el passat 5 de maig a la nit es va produir un robatori a l’interior d’un domicili al carrer Garcia Estrada. L'autor dels fets va ser detingut in fraganti per agents de la Policia Local. Conjuntament amb els Mossos, s’està investigant si la persona detinguda podria ser l’autor d’altres fets delictius ocorreguts darrerament.


Des de la Policia Local destaquen que el treball conjunt amb el cos de Mossos d’Esquadra està donant resultats positius, durant les darreres sis setmanes s’han reduït els delictes i s’han fet un total de tretze detencions. Durant aquest temps s’han identificat també un total de 76 persones sospitoses en el marc d’accions preventives de Seguretat Ciutadana.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació