Manlleu

Els veïns de Manlleu proposen 90 millores per als barris de Dalt i Baix Vila

L'import per al pressupost participatiu és de 40.000 euros

per Osona.com , 10 de maig de 2021 a les 17:25 |
El carrer del Pont amb el carrer de Sant Domènech, al barri de Baix Vila de Manlleu | Adrià Costa
La ciutadania de Manlleu, diferents entitats i comerços han tancat la primera gran fase del procés de participació dels pressupostos participatius pel barri Dalt i Baix Vila. Han presentat fins a 90 propostes de projectes que s'emmarquen en diferents àmbits temàtics com ara la mobilitat, la via pública i infraestructures i recursos diversos.

També s'han presentat propostes, per exemple, en relació als equipaments públics de Manlleu. La millora de la il·luminació, la instal·lació d'una font per persones i gossos al Prat del Rocòdrom o la introducció d'una alternativa a les boles de formigó per impedir els aparcaments de vehicles han estat de les més repetides. L'import destinat a aquest pressupost participatiu és de 40.000 euros.


Tal com explica l'Ajuntament, a partir d'ara s'obre un període en què els tècnics municipals dels diferents àmbits valoraran cadascuna d'aquestes propostes, validaran si s'ajusten als criteris del procés i en faran la corresponent valoració econòmica. Aquest procés s'allargarà durant tot el mes de maig.

Dels projectes sortints, els ja validats, valorats econòmicament i acordats amb cadascun dels proposants, en sortirà un llistat que serà sotmès a priorització per part de la ciutadania en un taller que se celebrarà el proper 2 de juny a Can Puget. Tot seguit, els projectes finalistes que seleccioni la ciutadania seran votats en les setmanes que aniran de finals de maig a mitjans de juliol.

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació